Těhotná nevěsta Simona Krainová: Hostina byla v klubu! Objednala ji v den veselky... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Těhotná nevěsta Simona Krainová: Hostina byla v klubu! Objednala ji v den veselky...

Sobotní den pak nevěsta strávila se svou sestrou Yvonnou (vpravo).
Sobotní den pak nevěsta strávila se svou sestrou Yvonnou (vpravo). (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Těhotná modelka Simona Krainová (37) připravila své rodině i kamarádům nečekané překvapení. V pátek si tajně vzala Karla Vágnera mladšího (35), otce svého zatím nenarozeného syna. A svatební hostinu chystala až v den, kdy si společně s partnerem řekli ANO. Nakonec skončili v pražském klubu SaSaZu, kde málem nepovečeřeli.

„V pátek si Simona chtěla zarezervovat stůl v restauraci, jenže bylo plno, takže musela přijmout místa v křesílkách u baru,“ tvrdil nám zdroj z restaurace SaSaZu. Do obrovského klubu zavítala Simona až po deváté hodině večer ve společnosti manžela Karla, manažera a svědka Sašy Janyho, sestry Yvonny a kamaráda Ladislava Nováka, který produkoval její poslední kalendář.

Mezi pozvanými hosty měla být zřejmě i její velká kamarádka Dara Rolins, která však dostala pozvánku jen na oslavu. O svatbě jí totiž nikdo neřekl. „Zavolala mi to těsně po obřadu, zvala mě na panáka. Byla jsem z toho perplex. Fakt jsem to netušila...,“ přiznala deníku Aha! Dara.

„Kdybychom tušili, že tady novomanželé oslavují svatbu, určitě bychom jim poslali alespoň dort nebo připravili nějaké překvapení,“ řekla deníku Aha tisková manažerka klubu Eva Jasanovská.

Několik »svatebních« hostů se po večeři přesunulo na narozeninovou párty do vedlejšího klubu. Sobotní den pak vdaná Simona kupodivu netrávila se svým manželem, ale se sestrou Yvonnou ve svém bytě v Dejvicích.

Simona Krainová udělala svatební hostinu jen pro několik přátel, rodinu nepozvala.

Modelka se v pátek vdala, tajně si vzala Karla Vágnera mladšího.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.