Marta Jandová jde do německé SuperStar: Nahradí ji Vondráčková! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Marta Jandová jde do německé SuperStar: Nahradí ji Vondráčková!

Marta Jandová se vrací na čas do Německa.
Marta Jandová se vrací na čas do Německa. (Aha! – Petr Novotný, Marek Pátek)

Zpěvačka Marta Jandová (36) se stane novou porotkyní německé SuperStar! Kvůli tomu také opouští muzikál Baron Prášil. Její role však dlouho neobsazena nezůstane – nahradí ji Helena Vondráčková (63).

„Baron Prášil je moje srdeční záležitost, bohužel jsem se kvůli porotcování v německé SuperStar musela s produkcí domluvit, že na podzim za mě najdou náhradu,“ vysvětluje původní představitelka Evelíny Marta Jandová, která loni působila jako porotkyně Česko Slovenské SuperStar.

Roli Jandové v muzikálu alternují Kateřina Brožová s Hanou Křížkovou. Nyní do týmu přibude i hvězda českého popu Helena Vondráčková. Přitom Brožová (42) s Vondráčkovou vedly dlouhý spor poté, co je Vondráčkové manžel Martin Michal kvůli jejich pěveckému umu přirovnal k mercedesu (Vondráčková) a trabantu (Brožová). Nyní tak projdou ostrou zkouškou snášenlivosti!

Kateřina Brožová ovšem může čekat ještě další »ťafku«. U příležitosti nástupu Vondráčkové na scénu se bude konat obnovená premiéra Barona Prášila – tedy pocta, jíž se půvabné Kateřině nedostalo. „Helena začíná zkoušet již v těchto dnech a z práce je nadšená. Takřka celé září se bude roli učit, v říjnu pak ve velkém stylu naskočí do rozjetého vlaku,“ prozrazuje člen muzikálového souboru.

Vondráčková Brožová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.