Jennifer Aniston, S.J. Parker, Catherine-Zeta Jones a další: »Ošklivky«, které věk zkrášlil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jennifer Aniston, S.J. Parker, Catherine-Zeta Jones a další: »Ošklivky«, které věk zkrášlil!

Jennifer Aniston (41)
Kdo by řekl, že se tohle prapodivné, tehdy jednadvacetileté stvoření stane jednou z nejžádanějších sexy hereček a dokonce na nějakou dobu i manželkou Brada Pitta. Teď jednačtyřicetiletá Aniston vypadá líp než kd
Jennifer Aniston (41) Kdo by řekl, že se tohle prapodivné, tehdy jednadvacetileté stvoření stane jednou z nejžádanějších sexy hereček a dokonce na nějakou dobu i manželkou Brada Pitta. Teď jednačtyřicetiletá Aniston vypadá líp než kd (ara )

Zatímco muži zrají jako víno, ženy s přibývajícím věkem vadnou jako květiny. To je sice jeden ze zažitých společenských stereotypů, deset hvězd Hollywoodu – čtyřicátnic, mezi nimiž nechybí hvězdy jako Jennifer Aniston, Julia Roberts nebo Halle Berry, však dokazují, že pravá krása může přijít až mnohem později než ve dvaceti…

Zatímco muži zrají jako víno, ženy s přibývajícím věkem vadnou jako květiny. To je sice jeden ze zažitých společenských stereotypů, deset hvězd Hollywoodu – čtyřicátnic, mezi nimiž nechybí hvězdy jako Jennifer Aniston, Julia Roberts nebo Halle Berry, však dokazují, že skutečná krása může přijít až mnohem později než ve dvaceti…

Nicole Kidman (42)

Už před dvaceti lety mladá Kidman oslnila svoji porcelánovou pletí. Ovšem »háro«, populární zpočátku devadesátých let, prapodivný make-up a oblečení hastroše, ji pořádně hyzdilo a přidávalo nějaký ten rok navrch. V dnešních dvaačtyřiceti, kdy žije ve spokojeném vztahu se zpěvákem Keithem Urbanem, s nímž má dceru Sunday Rose, může směle konkurovat kdejakým dvacetiletým kolegyním.

Sandra Bullock (45)

Ještě zhruba před deseti lety si Sanda Bullock myslela, že výrazné líčení a střevíce jak z night clubu jsou pro ni to pravé. Až po čtyřicítce se naučila, že sázka na přirozenost se jí vždy vyplatí. A i když jí krachlo manželství s motorkářem Jessem Jamesem, po profesní stránce se jí opravdu daří skvěle. Je nejlépe placenou herečkou současnosti a držitelkou Oscara za nejlepší herecký výkon.

Halle Berry (44)

Ještě před deseti lety byla Halle Berry spíš případem pro vizážistu a stylistu. Jakmile ji však udeřila čtyřicítka, dostala se do skvělé formy. Teď je maminka dvouleté holčičky, bývalá Bond Girl a držitelka Oscara, opravdu sexy kočka k nakousnutí.

Catherine Zeta-Jones (40)

Tato herečka je čerstvým přírůstkem do klubu čtyřicátnic. Je ale vidět, že i jí přibývající léta jdou jen k duhu. Její manžel Michael Douglas z ní může mít radost.

Julia Roberts (45)

Svět si ji zapamatoval především jako Pretty Woman. Zanedbaná a s hřívou – tak opravdu v devadesátých letech vypadala. Postupem času si ale našla svůj styl a teď je z ní ve dvaačtyřiceti konečně opravdová krasavice.

Sarah Jessica Parker (45)

Když se začala hvězda Sexu ve městě v roce 1991 dostávat do podvědomí veřejnosti jako herečka, vypadalo to s ní bledě. Na jedné z prvních akcí se objevila v oblečku hodném cirkusačky s vlasy upravenými tak, jako by zrovna prošla vichřicí. Láska k extravaganci jí zůstala, ale s přibývajícím věkem získala i cit pro módu a vkus. Proto jí dnes mají mnozí za módní ikonu.

Mariah Carey (41)

Je dalším novým přírůstkem v klubu čtyřicátnic. I když tato zpěvačka vždycky věděla co jí sluší a jak nejlépe prodat své ženské křivky, teď, když je ke všemu ještě těhotná, dotáhla vše do dokonalosti. Opravdu jí to sekne.

Courtney Cox (46)

Tak jako její kolegyni a kamarádce Jennifer Aniston, ani Courtney Cox by nikdo nehádal přes čtyřicet. A to byla počátkem devadesátých let, ještě před tím, než se začali točit Přátelé, fádní ženou s o číslo větším sakem a klučičí image. Teď je z herečky opravdová dáma.

Jennifer Lopez (40)

I latinskoamerická zpěvačka je s přibývajícím věkem stále krásnější. Maminka dvojčat Emmy a Maxe se může dokonce letos pyšnit titulem Nejkrásnější zadeček. Ne vždycky ale věděla, jak nejlépe zdůraznit své půvaby. Stejně jako Sandra Bullock, až mnohem později přišla na to, že světlejší vlasy a přirozený lehký make-up dá vyniknout její přirozené kráse.

Nejlépe placenou hollywoodskou hvězdou je Sandra Bullock

Nicole Kidman: V soukromí cudná, před kamerou nahá!

Halle Berry řekla po 4 letech svému příteli: Jsi moc mladý, pápá... Ale co jejich holčička?

Catherine Zeta - Jones: Po plastikách vypadá jako Číňanka!

Musíte vidět! PŘED a PO plastikách: Sarah Jessica Parker, Jennifer Aniston a dalších 11 celebrit ...

Julia Roberts: Kdo ji chce zabít?

Přehlídka průsvitného oblečení, aneb když si Jennifer Lopez vyjde »naostro«.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.