Tanečník Yemi: Plánujeme s »manželem« dítě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tanečník Yemi: Plánujeme s »manželem« dítě

Fotografie
Fotografie (internal)

Před několika týdny se tanečník a moderátor Yemi (28) »oženil« s přítelem Jaromírem Smetanou. A už spolu plánují dítě. Dokonce mluví o dvou potomcích!

Měli krásnou svatbu! Na obřad v pražské restauraci Soho snoubenci připluli po Vltavě lodí, hosté přijeli historickou tramvají, svatební pochod jim zahrálo kvarteto Hlavsa Orchestra a slavnostní akt vedla bývalá ministryně pro lidská práva a národnostních menšiny Džamila Stehlíková. A co obvykle následuje po svatbě? Plánování rodičovství. Jinak to nemají ani Yemi a Jaromír.

Kliknutím zvětšete

Svatební polibek »novomanželů« na svatbě koncem července.

„Na sklonku léta se budeme stěhovat do Vršovic. Časem plánujeme i dítě. Nechceme být o nic ochuzeni. To, že jsme dva muži, neznamená, že bychom nedokázali vychovávat dítě. Navíc myslím, že je správné, aby náš gen pokračoval. Rád bych jedno dítě adoptoval a druhé měl se ženou, kterou musím najít.,“ prozradil Yemi deníku Právo.

Na to, aby mohli s »manželem« své plány naplňovat, budou muset ještě nějakou dobu čekat. V Česku není povolená ani adopce dítěte homosexuálním párem.

Související články:

Novomanžel Yemi: Vybíral si pohovky za statisíce za přítomnosti ochranky!

Svatba tanečníka Yemiho: Unesli mu »nevěstu«!

Tanečník Yemi se registroval s přítelem! Trapas už na svatební pozvánce!

Veselka Yemiho: Oblékne ho stylista Beyoncé a upraví vizážistka Kylie Minogue

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.