Melanie Griffith slaví 53. narozeniny: Stále se nekamarádí se žiletkou?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Melanie Griffith slaví 53. narozeniny: Stále se nekamarádí se žiletkou?!

Fotografie
Fotografie (internal)

Herečka Melanie Griffith oslavila před pár dny 53. narozeniny. A přestože prodělala rakovinu kůže a prošla si závislostí na alkoholu, na drogách i prášcích proti bolesti, Antonio Banderas, její manžel, má doma pořád kus pěkné ženské. A možná, že už jí za ta léta i vysvětlil, že žiletkou se dají holit nejen lýtka.

..

Hollywoodská herečka Melanie Griffith oslavila krásných 53 let, z nichž značná část byla pěkně bouřlivá. Melanie propadla prošla snad všemi druhy závislosti. Poznala i rakovinou kůže a velkou krizi s manželem Antoniem Banderasem. Z obojího naštěstí našla cestu ven.

Během své kariéry ale také ztvárnila bezpočet různých rolí, například v Hitchcockových hororech, hrála i Tess McGillovou ve filmu Podnikavá dívka, za kterou dostala Zlatý glóbus i nominaci na Oscara. V mnoha ze svých filmových úloh ztvárnila »v rouše Evině« a není proto divu, že nafotila i množství nahých fotek. A i když se zub času na jejím těle jistě projevil, vypadá pořád skvěle a možná už používá žiletky i na holení jiných partií než jsou lýtka...

ČTĚTE TAKÉ:

Melanie Griffithová: zase skončila v léčebně!

Herec Antonio Banderas je už v Karlových Varech: Kvůli dceři přijel sám!

Antonio Banderas - Bude hlavní hvězdou ve Varech!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.