Rocker Rod Stewart: Osmé dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rocker Rod Stewart: Osmé dítě!

Zasloužilý taťka Rod Stewart.
Zasloužilý taťka Rod Stewart. (ČTK)

Je neudolatelný a plodný, většina mužů jeho věku by mu mohla závidět. Už jen tři děti a může si někdejší fotbalista sestavit svoji fotbalovou jedenáctku. Pětašedesátiletý rocker čeká totiž osmé dítě.

S manželkou Penny Lancasterovou (40) čekají druhé dítě. Pro britského zpěváka s typickým chraplavým hlasem a rozježeným blond účesem jde podle dostupných informací již o osmého potomka.

O těhotenství Lancasterové se podle společného prohlášení dozvěděli v červnu při oslavě výročí svatby. Narození dalšího dítěte očekávají v březnu 2011, kdy anglická modelka a fotografka Lancasterová oslaví 40. narozeniny. Pohlaví očekávaného dítěte neuvedli.

S manželkou Penny a jejich prvním synem.

Bouřlivák a velký fotbalový fanoušek a sukničkář Stewart má s předchozími partnerkami šest dětí. Nejstarší dceru Sarah počal, když mu bylo 18 let. Zatím nejmladší Alistair Wallace se narodil Rodově třetí manželce Lancasterové v roce 2005.

V roce 1969 Stewart prorazil albem An Old Raincoat Won''t Let You Down, až na vrchol žebříčků se později vyšplhaly jeho hity Maggie May, Sailing, D''Ya Think I''m Sexy či Baby Jane.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.