Sestřenice Klára a Martha Issovy - Svlékají se obě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sestřenice Klára a Martha Issovy - Svlékají se obě!

Martha svoje půvaby ukazuje nejen příteli Jakubovi...
Martha svoje půvaby ukazuje nejen příteli Jakubovi... (ara, jirkazz.gzk.cz)

Existují herečky, které by se v rouše Evině na obrazovce nikdy neukázaly a nahé by se nevyfotily ani za milion. Sestřenice Martha (29) a Klára (31) Issovy mezi ně ale rozhodně nepatří. Na svém kontě mají pěknou řádků snímků, v nichž poodhalily svoje vnady.

Například Martha, kterou čtenář deníku Aha! načapal nahou při vodních hrátkách na řeckém ostrově Rhodos, se svlékáním problémy rozhodně nemá. Mladá herečka se svým tělem pochlubí ráda, ať už ve filmu, nebo na fotografiích. „Přítel (Jakub Prachař – pozn. red) je rád, že má doma intelektuálku.

A ještě víc za to, že ta intelektuálka se vyfotí nahá na pokerovém stole,“ řekla třeba Martha o focení pro kalendář jednoho kasina. Kromě toho se nahá objevila v seriálech Dobrá čtvrť, Hop nebo trop a ve filmu Děti noci.

A Klára se v tomto ohledu rozhodně nenechá zahanbit. Není film, ve kterém by svoje půvaby nepoodhalila. Poprvé se před kamerou objevila nahá ve filmu Saši Gedeona Indiánské léto. Následovaly snímky Nejasná zpráva o konci světa, Operace Silver A, Na zámku nebo film Grandhotel, který režíroval její expřítel David Ondříček.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.