Slavný rybář Jakub Vágner v americké show: Zahřál místo Stallonemu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Slavný rybář Jakub Vágner v americké show: Zahřál místo Stallonemu!

Fotografie
Fotografie (internal)

Rybář Jakub Vágner (28), který po celém světě chytá obrovské vodní »příšery«, v noci z pátku na sobotu usedl do horkého křesla v americké show Jaye Lana, kterou sleduje několik milionů lidí.

„Když mu volali, myslel si, že si z něj dělá srandu Donutil,“ řekl deníku Aha! jeho otec Karel Vágner (68), který je zároveň jeho producentem.

„Poslali mi do Čech letenku, na letišti na mě čekala osmimetrová limuzína. Pak mě ubytovali v Beverly Hills v krásném hotelu, to je pro mě něco, na co nejsem absolutně zvyklý. Vždyť já spím v džungli na zemi přikrytý listím,“ popisoval hned po vysílání své zážitky Jakub Vágner.

Jakub Vágner do amerického Los Angeles odletěl ve čtvrtek a v show zaujal místo, které den předem patřilo světově proslulé herečce Jennifer Aniston. „A hned po něm jde Sylvester Stallone,“ pochlubil se Karel Vágner, který show sledoval na Krétě.

„Jsem na dovolené, ale viděl jsme to. Bál jsem se, aby se tam syn nepodělal, až předstoupí před tolik lidí. Vždyť z toho byla den předem vyděšená i Aniston. On byl ale suverén, hovořil spisovnou angličtinou, jsem na něj pyšný. Vždyť on je vlastně vyvrcholením mých veškerých snah,“ rozpovídal se Vágner. „Přestože dostával otázky dost na tělo, Kuba se nedal,“ dodal rybářův otec.

Mladý rybář odpovídal s humorem. Rozhodně před kamerou nepůsobil nervózně ani vyděšeně.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.