Simona Krainová - Neviditelné těhotenství? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Simona Krainová - Neviditelné těhotenství?

Simona ještě nedávno obrážela přehlídková mola.
Simona ještě nedávno obrážela přehlídková mola. (Aha! – Marek Pátek)

Tak je těhotná, nebo ne? Přestože se česká topmodelka Simona Krainová (37) ke svému těhotenství nikdy oficiálně nevyjádřila, už dobré tři měsíce se o něm vášnivě debatuje. A tím, co Simona či její partner Karel Vágner (35) řeknou, jen přilévají olej do ohně!

„Je brzy se k něčemu takovému vyjadřovat,“ usmívá se každou chvíli tajuplně modelka, která právě kvůli jinému stavu měla v dubnu opustit i slovenskou taneční soutěž Let´s Dance. Jenže útlé modelce se ani po pěti měsících spekulací bříško nezakulacuje! A při pohledu na krásnou milenku jako by ho marně hledal i Vágner.

Spolu dorazili i na charitativní aukci – a Simona opět v upnutých džínových kraťasech a košili, za kterou se nerýsovalo vůbec nic, natož těhotenské břicho. Aukce se zúčastnila i Monika Absolonová, jež vydražila jeden z předmětů, který do dražby věnovala právě Simona. „Jsou to flitrované kalhoty. Nevím, jak je použiju, ale líbily se mi, a peníze šly na dobrou věc,“ smála se zpěvačka, která za kalhoty vysázela deset tisíc pět set korun.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.