Ordinace - Skončilo to na katapultu! Za Bahula musel zaskakovat dublér | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ordinace - Skončilo to na katapultu! Za Bahula musel zaskakovat dublér

Záběry pořizované na zemi Bahul natočil. Skočit za něj ale musel dublér.
Záběry pořizované na zemi Bahul natočil. Skočit za něj ale musel dublér. (TV Nova)

Na dva letní měsíce se včera večer s diváky rozloučil jeden z nejoblíbenějších seriálů, »novácká« Ordinace v růžové zahradě 2! Poslední předprázdninový díl plný emocí a dějových zvratů byl ve znamení adrenalinu! Bára Munzarová (38, Pavla Barnová) si totiž brala Milana Bahula (49, Vladimír Pusenský) – a přímo na katapultu! A zatímco bojácný Bahul se nechal nahradit dublérem, Munzarová si zážitek náležitě vychutnala!

„Za pana Bahula skákal dubler, ale paní Munzarová skočila sama. Jezdí na motorce, libuje si v adrenalinových sportech a zážitcích, takže si to moc užívala,“ popsala natáčení netradiční svatby mluvčí seriálu Lucie Juráčková.

Munzarová je ostatně velkou fanynkou adrenalinových sportů. „Jsou tam nějaké geny po tatínkovi,“ porovnává se se svým otcem, slavným hercem Luďkem Munzarem. Miluje bungee jumping, jezdí na raftech, zkoušela pilotovat letadlo, a do divadla dokonce občas jezdí na motorce.

Natáčelo se na náměstí v Benešově a pro kolemjdoucí to byl stejně jako pro Báru Munzarovou nevšední zážitek. I když její slovenský kolega hraje odvážného muže, který se jen tak něčeho nezalekne, moc nadšený nebyl a strach mu nedovolil skočit.„Má strach z výšek, takže se s tím dost pral. Nakonec opravdu využil možnost dubléra,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze zákulisí natáčení.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.