Vyznání manželky Karla Šípa: Miluju na něm všechno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vyznání manželky Karla Šípa: Miluju na něm všechno!

Fotografie
Fotografie (internal)

Manželka moderátora zábavní televizní talk show Všechnopárty Karla Šípa (65) nám prozradila, proč vedle sebe nevyžaduje hezkého muže. „Karel má vše, co mi vyhovuje. Chlap, který chce být se mnou, musí mít všechno, co chlap má mít. Ale krásný být nemusí,“ říká Iva Šípová (33).

Ta překvapila manžela knihou Zásah Šípem, kterou pro něj sestavila. Dárek si prý zasloužil, i když manželce nikdy v životě nepřinesl dárkem ani květinu. „Na to si ani jeden nepotrpíme,“ vysvětluje žena baviče. K jeho výjimečným vlastnostem zato patří péče, kterou věnuje šestiletému synu Honzíkovi. „Víte, jak si s ním nejraději hraje? Povídají si. O všem možném. Honzík půjde v září do školy. Snad se tam ale nebude nudit. Ještě mu nebylo pět, když si začal číst. Od té doby louská jednu knihu za druhou. Samozřejmě už umí i psát,“ tvrdí hrdá paní Iva a na syna slavného otce prozrazuje ještě jednu věc. „Baví ho hrozně moc věcí. V televizi například sleduje pozorně sport, ale i zprávy,“ dodává šťastná maminka Šípova zatím posledního potomka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.