Céline Dion: Čeká dvojčata! Potrat, akupunktura a šestkrát umělé oplodnění... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Céline Dion: Čeká dvojčata! Potrat, akupunktura a šestkrát umělé oplodnění...

Stálice hudebního nebe už vydělala 15 miliard korun.
Stálice hudebního nebe už vydělala 15 miliard korun. (ČTK/AP)

Kanadská zpěvačka Céline Dion (42) oznámila světu radostnou událost: „Jsem 14 týdnů těhotná a čekám dvojčata.“ Žena, která za 29 let prodala přes 200 milionů desek a vydělala 15 miliard korun, vždy toužila po dětech. Před devíti lety se jí narodil syn, ale pak už se jí nedařilo znovu otěhotnět. Loni potratila, ale nevzdala se. Vsadila na umělé oplodnění a na šestý pokus to opravdu vyšlo.

V roce 1994 se provdala za producenta syrského původu Reného Angélila (68). Měl dvě děti z předchozího manželství, ale chtěl založit rodinu i s Céline. Ta v roce 1997 nazpívala megahit k filmu Titanic, celý svět ji oslavoval, ale zpěvačka trpěla. Trvalo dlouhých sedm let, než byla schopna přivést na svět potomka. Syn RenéCharles (9) přišel v době, kdy její manžel vyhrával boj s rakovinou krku. Céline se po roční mateřské vrátila do práce.

Odjela zpívat do města hazardu Las Vegas, kde ji v letech 2002 až 2007 viděly koncertovat tři miliony lidí. Hoteliérům vydělala osm miliard korun. Nahrávala nová alba a začala se pokoušet o další dítě. Loni v srpnu konečně otěhotněla, ale po třech měsících potratila. Časopis National Enquirer oznámil na titulní stránce, že čeká dvojčata a po žalobě se musel omluvit a věnovat blíže neurčenou částku na léčbu rakoviny. Zpěvačka chodila na akupunkturu, která měla zvýšit šance na početí. Nechala se opakovaně uměle oplodnit, ale vyšlo to až na šestý pokus. Už 14 týdnů čeká dvojčata a koncem června by měla znát pohlaví dětí. „Jsem určitě nejšťastnější ze všech lidí,“ řekla Céline po oznámení těhotenství.

Těší se na dvojčata. René Angélil, syn René-Charles a Céline Dion.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.