FOTO Když princezny načančají… Missky Válková a Machová na kosmetice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

FOTO Když princezny načančají… Missky Válková a Machová na kosmetice

Jitka Válková u kosmetičky.
Jitka Válková u kosmetičky. (Aha! – Marek Pátek)

Být krásné je jejich povinnost. Jak vypadají chvíle, když se Jitka Válková a Veronika Machová vloží do rukou kosmetiček? Prohlédněte si fotky ze salónu…

Dvě nejkrásnější ženy tohoto roku – Česká miss Jitka Válková a Česká miss World Veronika Machová si navzájem svěřily své triky na líčení a teorii ihned ověřily v praxi.

Kliknutím zvětšete

Do rukou odbornic se Veronika svěřila s radostí a nechala si poradit, jak si správně nanést oční stíny vzhledem k tvaru a barvě očí.

Kliknutím zvětšete

Veronika se neobejde bez řasenky a zvýraznění rtů. „S košem jdu ale klidně i nenalíčená,“ směje. Opravdu? Námět pro paparazzi...

Jiitka má naprosto bezproblémovou pleť, takže ji vizážistky pouze přepudrovaly. „Když se líčím, tak používám řasenku, tvářenku a péči na rty s leskem,“ prozradila tajemství své krásy Válková. „Vždy se trochu upravím, ale cvičit chodím nenalíčená,“ dodává.

Kliknutím zvětšete

Dvě nejkrásnější Češky současnosti.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.