Útočník z domu Agáty Hanychové: Může dostat až 18 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Útočník z domu Agáty Hanychové: Může dostat až 18 let!

Agáta se domu, ve kterém došlo k zločinu, chce zbavit. Nabízí ho za 5 milionů.
Agáta se domu, ve kterém došlo k zločinu, chce zbavit. Nabízí ho za 5 milionů.  (Aha! – David Kundrát)

Krvavý incident, který se v únoru odehrál v domě Agáty Hanychové (25) ve Statenicích, může stát brutálního útočníka až osmnáct let ve vězení! Muž pobodal pětačtyřiceti ranami svou expřítelkyni a dceru slovenského politika Roberta Beňa (46) Lucii (28).

„Celá koupelna byla od krve. Byl to strašný pohled,“ svěřila se po zhlédnutí místa činu deníku Aha! Agáta. Dívka unikla smrti jen o vlásek a pachatel obviněný z pokusu o vraždu je nyní ve vazbě. „Jelikož se tento trestný čin odehrál již v novém roce, uplatní se na něj nový trestní zákoník. V těchto případech vyměřuje bez ohledu na to, jestli se jednalo o vraždu či pokus o ni, deset až osmnáct let,“ vysvětluje státní zástupce Petr Šnajdr. Mladík si ve vězení ještě dlouho pobude. „S tím barákem nechci už mít nic společného. Chci se ho co nejrychleji zbavit,“ dodává Hanychová, která chce »dům hrůzy« prodat za pět milionů korun. Zatím o něj ale nikdo nemá zájem...

Pobodaná Lucie, která naštěstí přežila.

Agáta Hanychová po útoku v domě našla krvavé skvrny.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.