Veronika Žilková »zahýbá« Stropnickému: Obletuje ji 6 chlapů najednou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Veronika Žilková »zahýbá« Stropnickému: Obletuje ji 6 chlapů najednou!

Veronika se má co otáčet, aby obstarala všechny své manžely, milence i nápadníky.
Veronika se má co otáčet, aby obstarala všechny své manžely, milence i nápadníky. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

Herečka Veronika Žilková (48) už nepatří jen svému manželovi Martinu Stropnickému (53)! Chlapů má totiž tolik, že neví co s nimi.

„Zkouším teď Gogolovu Ženitbu a mám v ní čtyři ženichy – Viktora Preisse, Jana Šťastného, Daniela Bambase a Martina Zahálku. A v televizním seriálu Cukrárna, co právě natáčím, mi manžela hraje Honza Hrušínský a milence Bob Klepl. Takže už nevím, čí jsem,“ směje se Žilková.

Veronika ve hře, která bude mít v Divadle na Vinohradech premiéru 5. března, hraje nevěstu Agátu a na scéně se objeví i hereččin manžel Martin Stropnický v ženské roli dohazovačky. „Je to umělecký záměr, ta dohazovačka je prostě pasák,“ dodává Žilková s tím, že její role Agáty přinesla do domácnosti nemálo vzrušení. „Moje dcera Agáta slyšela z pokoje Stropnického, jak volá její jméno. Vyděsila se, že se mu něco stalo, a teprve když otevřela dveře, zjistila, že se Martin učí text hry,“ říká herečka.

Kliknutím zvětšete

Martin Stropnický – reálný manžel.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.