Leoš Mareš - Chce se zbavit statku za 20 milionů Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Leoš Mareš - Chce se zbavit statku za 20 milionů Kč!

Tento statek už dlouho nebude Leošovi říkat pane.
Tento statek už dlouho nebude Leošovi říkat pane. (Aha! – Kundrát)

Rozvádějící se moderátor Leoš Mareš (33) už má jasno, že nevěra mu neprojde hladce, a tak začíná shánět velkou hotovost! I když i jeho žena Monika (34) potvrdila, že se s ním o majetek rvát nebude, Mareš již chystá prodej luxusního statku v Záblatí na Jidřichohradecku.

Ten přitom teprve nedávno zrekonstruoval. Jeho okolí již ale otevřeně začíná hovořit o tom, že Mareš zvažuje prodej chalupy s obrovským dvorem a zahradou. „Říkal, že nestíhá, že je pořád v práci a po akcích a že si chalupy ani neužijí. A prý kdyby se teď měl něčeho zbavit, asi by zkusil prodat právě tuhle chalupu,“ potvrdil deníku Aha! další z obyvatel Záblatí. „Byli tu s paní i dětmi před pár týdny, jinak sem jezdili hlavně v létě. Přes zimu to až na výjimky nevyužívají,“ svěřili se nám sousedé hvězdného moderátora.

Přitom statek, do jehož rekonstrukce vrazil Mareš miliony korun, je skutečně luxusní! Nechybí tam ani bazén, sauna, několik pokojů, luxusně vybavená kuchyně i špičkové zabezpečovací zařízení napojené přímo na policejní stanici.

Na domě přitom vázne doteď vysoký úvěr, což potvrzuje i výpis z katastru nemovitostí. „Nechápu, k čemu je Leošovi tolik nemovitostí a aut. Stejně může spát jen v jedné posteli a jezdit jedním autem. Má to ale hezky udělaný, jednou jsem tam byl,“ dodal místní, který prý nikdy nezažil, že by si do Záblatí Mareš přivedl milenku Gábinu Dvořákovou žijící na vsi nedaleko Strakonic.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.