Bočanová přiznala: Tohle je můj milenec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bočanová přiznala: Tohle je můj milenec!

Bočanová se na veřejnosti s Vytáčkem objevila v pražském baru La Bodeguita.
Bočanová se na veřejnosti s Vytáčkem objevila v pražském baru La Bodeguita. (Aha! – David Kundrát)

Mahulena Bočanová (41) už si našla náhradu za svého manžela Viktora Mráze (42), se kterým ještě stále není rozvedená. A není jí nikdo jiný než exmilenec Šárky Vaňkové Jakub Vytáček (29)! „Ano, jsou spolu, Mahulena mi to nedávno volala,“ přiznal Viktor Mráz, který se s herečkou a moderátorkou »primáckého« TopStaru rozešel kvůli porotkyni SuperStar Martě Jandové (35).

Samotná Mahulena Bočanová už týden nereaguje na žádné zprávy a zřejmě záměrně nezvedá telefon. Svého muže však varovala.

„Vím o tom. Zavolala mi, zřejmě proto, abych se to nemusel dočíst v novinách,“ potvrdil milenecký vztah manželky Viktor Mráz, který na mladého Vytáčka rozhodně nežárlí. „Znám ho a jsem rád, že je s ním šťastná,“ dodal.

Auto Jakuba Vytáčka se již delší čas objevuje v Čičovicích, u domu, kde bydlí Mahulena Bočanová se svou dcerou Márinkou. „Ano, jezdí za ní, vídáme ho tady,“ sdělili nám ochotně sousedi. Ani samotného Vytáčka otázka na vztah s Bočanovou nijak nepřekvapila. „Bez komentáře,“ řekl deníku Aha! Vytáček a začal se smát. „Co vám k tomu mám říct?“ uvažoval nahlas.

Vztah Mahuleny Bočanové a Jakuba Vytáčka není úplně čerstvou záležitostí. Podle našich informací už spolu byli o Vánocích. „Tohohle čertíka jsem dostala od Jakuba,“ pronesla před nedávnem v baru La Bodeguita Mahulena. A světě div se, do vteřiny u ní stál její nový milenec a láskyplně ji objímal okolo ramen. To už oba tušili, že si musejí dávat dobrý pozor a při jakémkoli záblesku fotoaparátů se od sebe okamžitě odtáhli.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.