Miliardář Michal Horáček: Oficiálně rozveden! Sázka na manželství nevyšla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Miliardář Michal Horáček: Oficiálně rozveden! Sázka na manželství nevyšla!

Horáček s bývalou manželkou Rut.
Horáček s bývalou manželkou Rut. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Třiatřicet let manželství miliardáře a zakladatele sázkařské společnosti Fortuna Michala Horáčka (57) a jeho ženy Rut (56) včera defi nitivně rozvedl soud v Litoměřicích. A stačilo k tomu pouhých třiatřicet minut! Nyní již exmanželé splnili všechny potřebné podmínky pro to, aby mohlo být jejich manželství ukončeno a žádná válka o majetek se nekonala! Soudu se ani jeden z nich neúčastnil, vše řešili jejich právníci.

Žádost o rozvod podle všeho podal právě Horáček kvůli svému vztahu s choreografkou Michaelou Hořejší, s níž se poslední dobou objevuje ve společnosti čím dál více. I když se o krizi v jejich manželství hovořilo skoro dva roky a se svou ženou delší dobu nežil, je nyní již oficiálně volný a nemusí ho tížit svědomí. Jelikož je Horáček bývalý majitel sázkové společnosti Fortuna a je autorem mnoha textů písní, očekával se vzhledem k jeho obrovskému bohatství boj o miliardový majetek. Ten se ale nekonal, jelikož Horáček se svou ženou předem uzavřeli dohodu o majetkovém vyrovnání. A jelikož jsou jejich děti již dospělé a manželé nežijí ve společné domácnosti více než rok, neměla soudkyně Okresního soudu v Litoměřicích jediný důvod stání protahovat. Soudkyně také dodala, že soud proto ani neměl důvod zkoumat, proč strany žádají o rozvod manželství. Jejich třiatřicet let trvající manželství tak bylo rozvedeno bez účasti hlavních aktérů za pouhou půlhodinu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.