Narozeniny Ivanky Gottové: Místo bujarých oslav večeře ve dvou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Narozeniny Ivanky Gottové: Místo bujarých oslav večeře ve dvou!

Karel a Ivanka i přes velký věkový rozdíl tvoří dokonalý pár.
Karel a Ivanka i přes velký věkový rozdíl tvoří dokonalý pár. (Aha! – David Kundrát)

Dvojí metr! I tak dá popsat situace ve vile zpěváka Karla Gotta (70) na pražské Bertramce. Přestože jeho narozeniny s ním slaví celý národ a pozvaných bývá několik set hostů, jeho žena Ivanka (34) – matka jeho dvou dcer – se ráda spokojí se skromnou oslavou. Chvilky soukromí, určené jen jim dvěma, jsou totiž kvůli Mistrově vytížení vzácné.

Oslava Ivaninčiných narozenin probíhala přímo ve vile na Bertramce. „Šlo o malou soukromou oslavu. Byli doma a připili si ve dvou. Nevím, co jí Karel dal. Nepletu se jim do jejich soukromí. Byl jsem ale u nich druhý den v deset dopoledne a Karel i Ivanka byli vzhůru a dost čilí,“ svěřil se Nedělnímu Aha! Jan Adam, správce internetových stránek Karla Gotta.Hovornější nebyl ani sám Gott. „Já se o takových věcech nechci bavit. Je to čistě soukromá záležitost. Omlouvám se,“ sdělil Aha! Gott.

A přestože nešlo o divoký večírek, nebylo to rozhodně na škodu. Gottova žena by na ponocování stejně neměla při dvou malých dětech nejspíše ani chuť. Péče o Charlottu Elle (3) a Nelly Sofi i (1) jí zabere veškerý čas i sílu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.