Sázky na vítěze vrcholí: Šmajda vám vyhraje majlant! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Sázky na vítěze vrcholí: Šmajda vám vyhraje majlant!

Martin Chodúr a Miro Šmajda
Martin Chodúr a Miro Šmajda (Aha! – Marek Pátek)

Sázkařské šílenství před zítřejším velkým finále Česko Slovenské SuperStar je na vrcholu! Kdo ještě na začátku soutěže vsadil na Mira Šmajdu (21), tehdy jasného outsidera soutěže, mohl by za jeho případné celkové vítězství inkasovat šedesátinásobnou cifru!

Včera byla šance vyhrát ze sázky na něj průměrně »jen« 2,42krát tolik. Ale stále by se to vyplatilo, protože výhra Martina Chodúra (20) by přinesla tipujícím pouze slabou půlku částky navíc. Včera byl totiž aktuální kurs na vítězství největšího favorita soutěže jen kolem 1,40. Všechno se definitivně rozhodne až během zítřejšího závěrečného večera. I když sázkaři mají poměrně jasno, nakonec může přece jen dojít ke zvratu. A na tuhle situaci se opravdu připravit nedá. Připravení nejsou ani moderátoři pořadu Leoš Mareš a Adela Banášová. „Uvidíme se až těsně před finále a budeme celý večer improvizovat. Jen přivítáme kapelu, a pak si můžeme říkat, co chceme,“ těší se Leoš. A na koho by si vsadil sám slavný moderátor? Těžko říct, jedno je ale jisté, vítěz soutěže získá symbolický šek na sto tisíc eur, který mu ale televize vyplatí až v průběhu příštího roku ve dvou částech.

Máme scénář velkého finále!

Kdo se stane vítězem Česko Slovenské SuperStar se zatím můžeme jen dohadovat, už dnes ale Aha! ví, jak to všechno proběhne!

Na vánočně vyzdobeném pódiu se sejde všech dvanáct finalistů, aby si zapívali dvě společné písničky! Kromě Haberovy »hymny« i jednu vánoční! Samotní finalisté Martin Chodúr a Miro Šmajda pak každý zazpívají tři písničky. Tu, která se jim podle jejich mínění v soutěži povedla nejvíce, poté jednu vánočně laděnou a nakonec svou oblíbenou hitovku. Ve finále sice nebude žádný speciální host, svůj okamžik slávy si ale ještě připomenou i vypadlí finalisté.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.