Milenec Simony Krainové: Nová fakta o jeho minulosti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Milenec Simony Krainové: Nová fakta o jeho minulosti

Nový milenec Simony Krainové Karel Vágner mladší se se svým otcem, taktéž Karlem Vágnerem, skoro nestýká.
Nový milenec Simony Krainové Karel Vágner mladší se se svým otcem, taktéž Karlem Vágnerem, skoro nestýká. (Aha! – David Kundrát, Alexandr Malachovský)

Nový milenec topmodelky Simony Krainové (36) má za sebou život jako na horské dráze, pestrou minulost i problematický vztah s otcem! Karel Vágner (34), nejstarší syn známého hudebníka Karla Vágnera (67), se s tátou totiž moc nevídá. Víme proč!

Nový milenec topmodelky Simony Krainové (36) má za sebou život jako na horské dráze, pestrou minulost i problematický vztah s otcem! Karel Vágner (34), nejstarší syn známého hudebníka Karla Vágnera (67), se s tátou totiž moc nevídá! „Až do sedmnácti let žil na Slovensku a pak dlouho studoval v USA,“ prozradil deníku Aha! zdroj z Vágnerova okolí.

„Nevím, kde syn pracuje, ani kde bydlí. Často se nevídáme, ale není mezi námi rozepře. O Simoně se mnou vůbec nemluvil,“ přiznal deníku Aha! Vágner starší, který otcovskou lásku nasměroval spíš k mladším ratolestem – synovi Jakubovi pomáhal v začátcích jeho rybářské kariéry, z Pepy a Terezy by zase rád viděl úspěšné zpěváky.

Syn Karel si ale poradil i bez otce. Stál u zrodu jednoho ekonomického deníku a s modelkou Simonou ho pojí i práce – je spolumajitelem internetové Fashion TV, která vysílá o módě. „Občas to s ním bylo divoké, ale nakonec se z něj stal poměrně úspěšný podnikatel. Simona je s ním, zdá se, šťastná. Konečně vedle ní stojí někdo, kdo je úspěšný, ale zároveň už jasně ví, co chce. Což je velký rozdíl oproti Simoniným bývalým láskám Bořku Slezáčkovi a Jirkovi Hudlerovi,“ dodává Vágnerův kamarád.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.