Syn Ivety Bartošové - Artur: V noci o něj pečuje gay - Pracoval jako bachař? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Syn Ivety Bartošové - Artur: V noci o něj pečuje gay - Pracoval jako bachař?

 Martin Wolf na společném snímku s Ivetou Bartošovou.
Martin Wolf na společném snímku s Ivetou Bartošovou. (Iboys.cz)

V jaké postýlce uléhá třináctiletý syn Ivety Bartošové (43) Artur? V posledních týdnech pravidelně střídá tu ve vlastním pokojíčku v maminčině vile s ložem u homosexuálního strejdy Martina Wolfa (33) , který o něj »pečuje«, když maminka není doma! „Ubohý Artur!“ bědoval jeho tatínek Ladislav Štaidl (64) poté, co se od deníku Aha! dozvěděl, co se po nocích děje s jeho dospívajícím chlapcem.

„Když Iveta v posledních týdnech natáčela desku v Jílovišti u Prahy ve studiu, ve kterém i přespávala, Artura hlídal strýček Martin. Ten sice bydlí u Ivety, ale pro případy, kdy je Bartošová mimo domov, má od ní pronajatý byt v panelákovém domě. A tam k sobě vodí malého Artura na noc. Snad ho jen hlídá,“ tvrdí blízký známý zpěvačky.

„To je vážné. Ubohý Artur! Mám o něj strašný strach, ale ve chvíli, kdy je tak zpracovaný, že mě prakticky nenávidí, nemám šanci s touto situací cokoliv udělat,“ kroutí hlavou bezradný táta Ladislav Štaidl, podle něhož je tohle další důkaz toho, že jeho expřítelkyně Iveta jednou špatně dopadne.

O Martinu Wolfovi kolují hotové zkazky. Vypráví se o jeho silném vztahu k alkoholu (právě kvůli tomu je nebezpečné, aby právě on žil pod jednou střechou s nedoléčenou alkoholičkou Bartošovou), o podivné nemoci, kterou Wolf vydává za leukemii, nebo o jeho nedořešené sexuální orientaci – prý vyhledává přítomnost mužů i žen.

Společník Ivety Bartošové má profil i na internetové seznamce pro gaye, kde hledá »přátelství« s muži do padesáti let. A protože jeho okolí mluví o tom, že rozhodně nedokáže být věrný jednomu muži, je možné, že mnoho z návštěvníků svého profilu (přes 22 tisíc) poznal osobně. Ukazuje některé své fotografie, z nichž je patrné, že pracoval i ve Vězeňské službě ČR…

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.