Pravda o potratu Bartošové: Byl z neposkvrněného početí?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pravda o potratu Bartošové: Byl z neposkvrněného početí?!

Iveta si snad myslí, že je Panna Marie...
Iveta si snad myslí, že je Panna Marie... (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, topky.sk)

Devět dnů poté, co média přinesla první informaci o rozchodu Ivety Bartošové (43) s manželem Jiřím Pomejem (44), vycházejí najevo nové informace! Vypadá to, že za rozkolem páru by mohla být nevěra Bartošové! Prozradilo ji paradoxně přiznání potratu…

„Přišla jsem o dítě,“ lakonicky prohlásila kontroverzní zpěvačka začátkem září s tím, že k tomu došlo v sedmém týdnu těhotenství. Dnes ale přiznává, že s Pomejem měla už téměř půl roku, minimálně pak čtyři měsíce, vážné potíže. Manželství se definitivně začalo hroutit počátkem léta, odkdy dvojice žila bok po boku takřka v sourozeneckém svazku – samozřejmě bez jakýchkoliv intimností. Artur začal znovu spát s matkou v ložnici a Pomeje se nastěhoval do jeho pokojíčku. To se pak dá těžko pracovat na mimink.

Proto vyvstává otázka: Kdo byl otcem dítěte, které vinou potratu nedostalo příležitost narodit se? Nasadila Iveta Bartošová svému muži a manažerovi parohy? Nebo měli novináři pravdu a hysterie kolem potratu byla jedna velká lež?

Bartošová s manželem také rok a půl věšeli národu bulíky na nos a tvrdili, jak si Artur s otčímem báječně rozumí. Opak je pravdou! „Možná to vypadalo, že Arťa našel v Jirkovi mužský vzor, ale nenechte se mást – můj syn je rozumný a ví, jak se má tvářit, aby vzbudil ve veřejnosti dojem rodinného klidu,“ prozradila teď Rytmu života zpěvačka. Magazín píše i o tom, že se Bartošová vrátila k alkoholu a nadměrnému polykání prášků, po jejichž požití si rozbila i obličej o sklenici. Telenovela s názvem Iveta Bartošová má tak další pokračování. A zdaleka ne poslední!


Jiří Pomeje

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.