Alice Bendová: Čekám dvojčátka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Alice Bendová: Čekám dvojčátka!

Sexy Alice Bendová ukázala bříško! Je sice teprve ve třetím měsíci, vypadá ale na mnohem pokročilejší stupeň těhotenství!
Sexy Alice Bendová ukázala bříško! Je sice teprve ve třetím měsíci, vypadá ale na mnohem pokročilejší stupeň těhotenství!

Herečka Alice Bendová (37) už má jasno. S manželem Václavem Bendou čeká dvojčátka. „Na ultrazvuku vypadají, že jsou za sebou. Břicho mám velké, jako když jsem byla s Vašíkem (2) v šestém měsíci," řekla dnešnímu Blesku Bendová.

„Vypadám a cítím se, jako bych místo ve třetím byla už nejméně v šestém měsíci. Lékařka mi řekla, že je to proto, že jsem hormonálně naprosto zdravá,“ řekla Aha! Bendová s tím, že trochu závidí těm kolegyním, které jsou i v těhotenství dlouho štíhlé. Třetí měsíc těhotenství ale nesnáší vůbec dobře, podle svých slov má bolesti hlavy a zvrací.

Co se práce týče, nemohlo druhé těhotenství přijít v lepší chvíli – seriál Velmi křehké vztahy po šesti letech končí, soutěže Hádej, kdo jsem a Hádej, kdo lže se dají absolvovat i ve vysokém stupni těhotenství a navíc se předtáčejí dlouho dopředu. Alice se krátce po porodu hodlá do práce vrátit...

Čtěte také:
Alice Bendová: Podruhé těhotná

(miš)
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.