Socka Pavel Novotný krade pivo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Socka Pavel Novotný krade pivo!

Každý výherce se musí vyfotit s nalezeným kuponem na pivní sud. I »opláštěný« Pavel Novotný.
Každý výherce se musí vyfotit s nalezeným kuponem na pivní sud. I »opláštěný« Pavel Novotný. (http://www.facebook.com/Staropramen140)

13:50 – Bavičův synek Pavel Novotný zase ukázal svou trapnost v plné nahotě! Všude se sice chlubí tím, jak velké dokáže vydělat peníze, jak ale může něco získat zadarmo, je schopný se skoro i porvat! Jako klasický sociální případ se teď porval i o pivo gratis!

PRAHA – Bavičův synek Pavel Novotný zase ukázal svou trapnost v plné nahotě! Všude se sice chlubí tím, jak velké dokáže vydělat peníze, jak ale může něco získat zadarmo, je schopný se skoro i porvat! Jako klasický sociální případ se teď porval i o pivo gratis!

To nedávno zažil i fanoušek soutěže jistého pivovaru na internetové stránce Facebook. Výrobce zlatavého moku denně rozdává až deset dvacetilitrových soudků, podmínkou je, aby si příznivci soutěže jako první vyzvedl na různých místech v Praze poukázku. Jednu takovou doslova před očima vyfoukl jistému mladíkovi jen pár okamžiků po vyhlášení soutěže vysmátý Novotný.

Že by protekce?

„Ale houby protekce, ti lidi jsou ubožáci, když se nechají předběhnout stodvacetikilovým frajerem. Ten kluk brečel. Má ale smůlu. Jak to jde, do spotřebitelských soutěží se zapojuju. Už jsem loni vyhrál ledničku, skateboard, batohy, cédéčka a před pár lety i zájezd do Ameriky. Kdo umí, ten umí,“ provokuje Novotný.

Příště snad Novotného potkáme i před kontejnerem, když bude mít pocit, že tam najde něco, na čem se dá ušetřit.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.