Iveta Bartošová: Cysta je pryč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Iveta Bartošová: Cysta je pryč!

Iveta Bartošová je po operaci cysty. Po celou dobu při ní stál její manžel Jiří Pomeje.
Iveta Bartošová je po operaci cysty. Po celou dobu při ní stál její manžel Jiří Pomeje. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

5:00 – „Jsem šťastný, šťastný, šťastný!“ křičel včera do telefonu Jiří Pomeje (44), když opouštěl nemocniční pokoj své ženy Ivety Bartošové (43). Ta podstoupila laparoskopickou operaci osmicentimetrové cysty, která prý v noci před operací ještě o trochu narostla. „Všechno dopadlo, jak nejlépe mohlo. Iveta nepřišla o vaječník a cysta je odstraněna. Dokonce Ivetu ani neotvírali,“ rozplýval se blahem Jiří Pomeje. Smutný je teď jen malý Artur, který maminku od doby, kdy ji přijali na kliniku GHC, neviděl. „Chtěli jsme ho ušetřit pohledu na nemocnou Ivetu,“ vysvětluje Pomeje.

Včera o půl druhé odpoledne se zpěvačka Iveta Bartošová probrala z narkózy a jediné, na co myslela, byl její syn Artur. „V pondělí má narozeniny, do té doby chci být doma a oslavit to, takovou dobu jsem ho neviděla,“ nechala se slyšet Iveta, která byla hned po operaci převezena na jednotku intenzivní péče.

Dnes už je na klasickém pokoji, a jestli půjde vše podle plánu a nenastanou žádné komplikace, měla by být v sobotu propuštěna do domácí péče. „Dopadlo to, jak nejlépe mohlo. To, že dali Ivetu na JIPku a byla den na přístrojích, udělali jen proto, aby se nic nepodcenilo,“ vysvětloval Pomeje.

Dle předpokladů by tedy zpěvačka měla stihnout i premiéru muzikálu Děti ráje, která je plánovaná na 14. listopadu. „Iveta teď potřebuje týden odpočívat, čtvrtek a pátek už by měla sedět na zkouškách a zatím jen pozorovat. Další týden přijde na řadu tanec a zpěv. Je šikovná, takže to do premiéry všechno zvládne. Samozřejmě však nesmí nastat žádné komplikace, což však lékaři v podstatě vyloučili,“ dodal šťastný Pomeje, který seděl u postele Bartošové ve chvíli, kdy se probouzela z narkózy, a držel ji za ruku. To se nám ulevilo...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.