Iveta Bartošová: Skončila v nemocnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Iveta Bartošová: Skončila v nemocnici!

Dříve šťastná rodinka, dnes Ivetu Bartošovou a Jiřího Pomeje provází jen smůla a problémy.
Dříve šťastná rodinka, dnes Ivetu Bartošovou a Jiřího Pomeje provází jen smůla a problémy. (Martin Hykl)

14:15 – Iveta Bartošová (43) je po svém nedávném potratu hospitalizovaná v nemocnici! A její stav je vážný! Tvrdí to alespoň sama zpěvačka v prohlášení, který za ni rozesílá manžel Jiří Pomeje (44). Text uveřejňujeme v plném znění tak, jak ho prý sama Iveta Bartošová napsala. Slibuje například, že se dál s radostí bude objevovat v médiích k radosti všech svých nadšených fanoušků!

A je to vážné!

14:15 – Iveta Bartošová (43) je po svém nedávném potratu hospitalizovaná v nemocnici! A její stav je vážný! Tvrdí to alespoň sama zpěvačka v prohlášení, který za ni rozesílá manžel Jiří Pomeje (44). Text uveřejňujeme v plném znění tak, jak ho prý sama Iveta Bartošová napsala. Slibuje například, že se dál bude objevovat v médiích k radosti všech svých nadšených fanoušků!

Prohlášení:

Vážení přátelé, kamarádi!

Volím tuto poněkud nezvyklou formu kontaktu s vámi, protože momentálně nemám jinou možnost. Ocitla jsem se totiž ve velmi vážném zdravotním stavu v nemocnici a nechci čekat s určitými věcmi až na své propuštění, protože neřešené problémy mají tendenci narůstat.

Přišla jsem o tolik chtěné dítě, a to je pro každou ženu velká rána. A k tomu jsem shodou okolností zůstala na všechnu tu bolest sama, protože manžel byl pracovně v zahraničí a tak jsem se v té bolesti topila, občas něco řekla a výsledkem byla neuvěřitelná kauza v médiích, kde se pohřbilo nejen naše dítě, ale spolu s ním i naše manželství a svým způsobem i lidská důstojnost mého

manžela.

A tak vás všechny velice prosím, abyste se do nás už nestrefovali

otrávenými šípy, nerozvádíme se, máme se pořád rádi a já si svého

manžela velmi vážím za to, co pro mne udělal, a je mi líto, když se o

něm píše nepravda.

Určitě je dost jiných témat, o nichž se dá v souvislosti s námi psát.

Třeba o muzikálu Děti ráje, na který se nesmírně těším, nebo o úspěchu mého manžela v Polsku. A věřte, že se oba vynasnažíme, aby pořád bylo o čem psát. Jen doufám, že to budou už pozitivnější zprávy, než byly ty dosavadní.

Těším se na vás.

Vaše

Iveta Bartošová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.