Petra Špindlerová: Chce adoptovat dítě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Petra Špindlerová: Chce adoptovat dítě

Fotografie
Fotografie (internal)

5:00 – Neurotická sekretářka Hanička z Velmi křehkých vztahů, kterou nechaly loni scenáristky šoupnout do bláznice, aby mohla její představitelka Petra Špindlerová (36) odejít ze seriálu, má podle našich informací vážné potíže s otěhotněním! Protože však s manželem po dítěti touží, chystá se na adopci!

To, že chce chlapečka k adopci, Špindlerová na přímý dotaz potvrdila. Nechtěla ale sdělit žádné podrobnosti o svém vytouženém robátku. „Máme před soudem a jakákoliv medializace by tomu mohla ublížit,“ prohlašuje. Zároveň ale další informace ze svého okolí odmítá. Že se odhodlala k adopci kvůli tomu, že by vlastní děti mít nemohla, se brání. „Dítě mohu mít vlastní! Jen po adoptovaném dítěti toužím už od dětství a navíc je to možné jen do čtyřiceti let, proto jsme s manželem k tomuhle kroku přistoupili. Vlastní může být později. K adopci vede páry spousta důvodů, nejen nemožnost mít vlastní děti,“ prohlašuje Špindlerová.

Lidé z jejího okolí však tuší, že pravda je přeci jen jinde a žena, která by mohla mít děti vlastní, by neriskovala s otálení a neupřednostňovala ho před adopcí. Vždyť s přibývajícím věkem se můžou vyskytnout různá zdravotní rizika. Petře, která žije mimo civilizaci v hájovně s manželem sochařem, však přesto drží palce, aby coby matka, i když náhradní, prospívala!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.