Michal Dlouhý - Místo dovolené »odvykačka«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Michal Dlouhý - Místo dovolené »odvykačka«!

Takhle nahý dovolenkoval Michal před pár lety.
Takhle nahý dovolenkoval Michal před pár lety. (Dalibor Puchta, ara)

PRAHA – Herce Michal Dlouhého (40) čeká dovolená jako vystřižená z komedie století S tebou mě baví svět! Chystá se totiž na chalupu společně se svými kamarády, zatímco své ženy nechají doma. Jenže ty si ze svých mužů »vystřelily« stejně jako ve zmiňovaném filmu a dají jim s sebou i jedno batole!

Herce Michal Dlouhého (40) čeká dovolená jako vystřižená z komedie století S tebou mě baví svět! Chystá se totiž na chalupu společně se svými kamarády, zatímco své ženy nechají doma. Jenže ty si ze svých mužů »vystřelily« stejně jako ve zmiňovaném filmu a dají jim s sebou i jedno batole! A hned na další dovolené čeká herce navíc »odvykačka«!

Shakespearovský herec Michal Dlouhý má v poslední době doslova vražedné pracovní tempo. Hraje hned v několika divadelních hrách, takže si přes rok moc neodpočine, a není proto divu, že se už nemůže dočkat dovolené. „Často jsem opravdu unavený a žena mě někdy za odměnu nechá spát samotného,“ směje se herec. „Za pár dní jedu s kamarády a našimi na chalupu a ženy necháme doma. Bude to tak trochu jako z filmu S tebou mě baví svět,“ prozradil své plány v rozhovoru pro Glanc. „Jenže naše ženy se touto komedií asi inspirovaly a dají nám s sebou i batole,“ uzavírá se smíchem. Můžeme tedy jen doufat, že muži pod vedením Dlouhého vše zvládnou a dovolená nedopadne tak katastroficky jako ve filmu.

Každopádně pak čeká herce ještě jedna dovolená. Tentokrát i s manželkou a dcerou poletí do Kanady za příbuznými. Ale tato dovolená nebude ve znamení pouhého lenošení a relaxu, jelikož se tam Dlouhý již poněkolikáté bude odnaučovat kouřit. „Mým plicím to určitě prospěje, zadýchávám se totiž už i do schodů,“ jmenuje své důvody Dlouhý.

Kliknutím zvětšete

23.8.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.