Dagmar Patrasová pláče - Smrt jí vzala Julii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dagmar Patrasová pláče - Smrt jí vzala Julii!

Zdrcená Patrasová se po tetině smrti uzavřela na své chalupě.
Zdrcená Patrasová se po tetině smrti uzavřela na své chalupě. (Aha! – Marek Pátek, Alexand Malachovský, Jiří Antalovský)

PRAHA – Herečka a zpěvačka Dagmar Patrasová (53) přišla o svou Julii! Smrti ji totiž koncem minulého týdne navždy odloučila od její milované tety. Ta byla nejen jménem, ale i věčně dobrou náladou předobrazem Dádiny populární loutky pro děti – žížaly Jůlie. Teta Julie Marešová zemřela v požehnaných devadesáti letech, a na její chystaný pohřeb se sjíždějí příbuzní až z Ameriky!

Herečka a zpěvačka Dagmar Patrasová (53) přišla o svou Julii! Smrti ji totiž koncem minulého týdne navždy odloučila od její milované tety. Ta byla nejen jménem, ale i věčně dobrou náladou předobrazem Dádiny populární loutky pro děti – žížaly Jůlie. Teta Julie Marešová zemřela v požehnaných devadesáti letech, a na její chystaný pohřeb se sjíždějí příbuzní až z Ameriky!

Patrasová se poté, co se dozvěděla o smrti své tety, uzavřela na chalupě v Českém ráji a snaží se z tragické zprávy vzpamatovat. Podle jejího manžela Felixe Slováčka si pocuchané nervy posiluje především vydatným spánkem.
„Dáda pořád spí a je z toho moc smutná,“ přiznal Felix Slováček, který nyní bere její telefon.

Pro Patrasovou, která je na svou rodinu hodně fixovaná, tetina smrt znamená tragédii. V nedávných letech jí totiž zemřela maminka (porazilo ji auto) a otec (zemřel na Alzeheimerovu chorobu).

Na připravovaný pohřeb tety se mezitím do Čech sjíždějí Dádini příbuzní až z Ameriky, kde stále žije sestra paní Marešové Anna Beňačková. „Naše druhá teta, sestra zesnulé Julie, kvůli tomu přiletěla z Floridy, kde žije,“ prozradil Aha! Slováček s tím, že pohřeb zařizují příbuzní z druhé strany rodiny.

Podle tety Julie Marešové Dáda pojmenovala nejen slavnou dětskou loutku (která má na rozdíl od tety ve jméně kroužkované »ů«), ale i dceru. Její třináctiletá Anička má totiž v rodném listě jako druhé křestní jméno uvedenou také Julii!

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.