Šípek o rozchodu s Machálkovou: Leoně vadilo mé stáří! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šípek o rozchodu s Machálkovou: Leoně vadilo mé stáří!

Leona Machálková i přes dlouhotrvající krizi nese rozchod s Bořkem Šípkem velmi těžce.
Leona Machálková i přes dlouhotrvající krizi nese rozchod s Bořkem Šípkem velmi těžce. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

PRAHA – Světoznámý designér a uznávaný architekt Bořek Šípek (60) prozradil, co stálo na počátku rozpadu vztahu se zpěvačkou Leonou Machálkovou (42)! Tu spolu s jejich synem Arturem (6) po deseti letech nedávno opustil, a našel si novou přítelkyni.

Světoznámý designér a uznávaný architekt Bořek Šípek (60) prozradil, co stálo na počátku rozpadu vztahu se zpěvačkou Leonou Machálkovou (42)! Tu spolu s jejich synem Arturem (6) po deseti letech nedávno opustil, a našel si novou přítelkyni. Za vše prý může Šípkovo stáří!

I když Leona v minulosti vždy vyhledávala starší partnery (čtrnáct let například žila s o deset let starším muzikantem Lubošem Holzerem), s přibývajícím věkem jí to zřejmě přestalo vyhovovat. „Leona mi řekla, že nemá stále chuť stýkat se s těmi starými lidmi. To ale jsou lidé, kteří jsou stejně staří jako já,“ podivoval se Šípek, kterého od Leony dělí osmnáct let.

Často pak prý kvůli věkovému rozdílu jejich přátel muselo docházet ke kompromisům, které nevyhovovaly ani jednomu z nich, a vztah se rozpadl. „Žena, kterou jsem poznal a se kterou mám teď vztah, je stejně stará jako já,“ přiznal Šípek pro sebe ideální vztah s novou přítelkyní, Čecho-švýcarkou Zuzanou Mausovou. Sám Šípek prý Machálkové nechal jejich luxusní byt na Strahově a bydlí v bytě půjčeném od kamaráda.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.