Miss ČR Zuzana Jandová - Kšeft za půl milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miss ČR Zuzana Jandová - Kšeft za půl milionu!

Modelka Zuzana Jandová se při focení málem uškvařila zaživa.
Modelka Zuzana Jandová se při focení málem uškvařila zaživa.  (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Čtyřicetistupňová vedra a rozpálené pražské střechy málem přivodily kolaps úřadující Miss ČR Zuzaně Jandové (21). Dva dny totiž kráska fotila v úmorném horku na střeše klubu Duplex.

Čtyřicetistupňová vedra a rozpálené pražské střechy málem přivodily kolaps úřadující Miss ČR Zuzaně Jandové (21). Dva dny totiž kráska fotila v úmorném horku na střeše klubu Duplex. Stálo to ale za to. Měla si přijít až na půlmilionový honorář!

Za peníze, které za focení kalendáře Zuzana měla inkasovat, by měla vydržet leccos. „Jsou to královské peníze,“ usmála se misska, která za pouhé dva dny nafotila kalendář jedné developerské společnosti. Dva roky před ní se hlavní postavou kalendáře stala Lucie Borhyová, jež fotila na Krétě, loňských dvanáct stránek zase patřilo Petře Faltýnové, která si užívala týden ve Španělsku. Jandová se »bohužel« dostala jen na pražské střechy. „Ne, není to z finančních důvodů, prostě jsme to tentokrát chtěli mít trochu jiné a prodat Prahu,“ řekla deníku Aha! produkční Michaela Fotulová. Zuzana však z jedné střechy málem spadla, to když se jí udělalo špatně z přehřátí při pózování v kožichu.

Změnily se nejen přímořské lokace, ale i fotograf. Vladimíra Štrosse vystřídal Martin Tiso, jenž modelku na jednom snímku stylizoval do role barokní ženy. „No, spíše vypadá jako ta zlatá Mozartova koule,“ smála se stylistka, která prozradila, že na jednom ze snímků bude modelka téměř nahá.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.