Bořek Slezáček: Těžká autonehoda | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bořek Slezáček: Těžká autonehoda

Bořek Slezáček
Bořek Slezáček (pro Aha! – HZS Středočeského kraje)

PRAHA (daz, ryc) – Exmanžel Simony Krainové a bývalý přítel Aleny Šeredové, moderátor Bořek Slezáček (42), včera podle serveru tn.cz způsobil vážnou autonehodu! Na místě zůstalo několik těžce zraněných, včetně viníkovy maminky (64) a sedmiletého děvčátka!

Při předjíždění na silnici R7 u Makotřas nedaleko Prahy dostal Slezáček ve velké rychlosti smyk a jeho auto pak letělo vzduchem několik desítek metrů a skončilo na střeše. Podle očitých svědků prý exmanžel modelky Simony Krainové vylezl z vozu, z kufru si vzal několik věcí, a aniž by pomohl těžce zraněné matce na místě spolujezdce, utekl do polí. Kvůli tomu vzniklo podezření, že se chtěl zbavit drog, což policisté následně nepotvrdili.

Později Slezáček omdlel a byl převezen s podezřením na otřes mozku a s poruchami vědomí do Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích. Svědci tvrdí, že z jeho dechu byl cítit alkohol, kvůli jeho vážnému stavu to ale potvrdí či vyvrátí až krevní zkouška.

Slezáčkovo zkratkovité chování by podle některých zdrojů mohlo být důsledkem vážnějšího zranění hlavy, včetně možného krvácení do mozku.

„Je u něj přítelkyně. Mají to teď těžké, vždyť jsou rodiči miminka. Bořek na tom vůbec není dobře, ani jeho maminka,“ řekl Nedělnímu Aha! kamarád moderátora Vladimír Štross.

Další bouračky po Slezáčkově kiksu následovaly. Nejprve zastavil řidič, aby pomohl moderátorově mamince, ve voze ale neuváženě nechal svou sedmiletou dcerku. Do auta bohužel narazil třetí vůz a dítě muselo být v kritickém stavu s pohmožděním hrudníku a podezřením na zlomeniny končetin odvezeno vrtulníkem do nemocnice. Nehodu odnesli zraněním ještě další tři lidé.

„Vážně? Tak to je pro mě šok, co se Bořkovi a dalším stalo. Držím palce, ať se z toho v pořádku dostanou,“ reagovala na naše informace jeho překvapená exmanželka Simona Krainová. Policie prověřovala původ Slezáčkova automobilu, který se zdál být kradený. Model, jenž pracoval v největším českém autobazaru, a má tak velké zkušenosti s tím, jak rozpoznat legální původ automobilu, prý jezdil v autě s dvěma rozdílnými registračními značkami, přičemž jedna měla být od kradeného vozu. I identifikační kód vozidla byl podezřelý. To později strážci zákona vyloučili. Kauzu budeme dál sledovat.

Škoda na Slezáčkově Volkswagenu Passat byla vyčíslena na 300 tisíc Kč.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.