Festival ve Varech: Co se hvězdám nepodařilo ututlat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Festival ve Varech: Co se hvězdám nepodařilo ututlat?

John Malkovich
John Malkovich  (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl )

Světovou hereckou hvězdu Johna Malkoviche (55) nezastihl filmový festival v Karlových Varech zrovna v tom pravém rozpoložení. Místo toho, aby si užíval kolonády, téměř po celou dobu byl zavřený ve svém luxusním apartmá a vybíhal pouze na terasu s telefonem u ucha.

Světovou hereckou hvězdu Johna Malkoviche (55) nezastihl filmový festival v Karlových Varech zrovna v tom pravém rozpoložení. Místo toho, aby si užíval kolonády, téměř po celou dobu byl zavřený ve svém luxusním apartmá a vybíhal pouze na terasu s telefonem u ucha. V kuloárech festivalu ovšem kolovala zvěst, že má rodinné problémy.

Kliknutím zvětšete

Dlouho dopředu avizovala příjezd do Karlových Varů modelka Simona Krainová (36). „Bude mít velmi luxusní róbu a k tomu diamanty za jeden milion,“ neslo se ještě před festivalem kuloáry. Jenže ani jedno nakonec nikdo neviděl. Modelka totiž poslední festivalové dny proseděla v baru Tretter’s a zmožena ponocováním nakonec nedorazila ani na závěrečný večírek.

Kliknutím zvětšete

Oscarový režisér Miloš Forman (77) se na letošním filmovém festivalu necítil dobře. Přestože s expremiérem Topolánkem propařil v luxusní restauraci celou noc, kde si prý povídali především o fotbale (oba fandí pražským Bohemians), sužovaly ho velké zdravotní problémy.

Kliknutím zvětšete

Hrůzu a strach si během karlovarského festivalu zažila Miss ČR Lucie Kaufmann Králová (27). Její manžel totiž musel vyhledat lékařskou péči a okamžitě odjet do nemocnice! „On má zdravotní potíže permanentně,“ svěřila se utrápeně misska.

Kliknutím zvětšete

Prezident festivalu a náruživý kuřák Jiří Bartoška (62) si na jedné párty z roztržitosti zapálil filtr. To by samozřejmě nebyla až taková hrůza, kdyby nezadýmil a dost nehezky nezasmradil prostory hotelu Imperial a neodehnal od sebe desítky hostů.

Kliknutím zvětšete

Nejoblíbenější televizní a rozhlasový politický moderátor Václav Moravec (35) má zřejmě zaječí úmysly! Naši reportéři ho totiž přistihli na tajné schůzce s generálním ředitelem Novy Petrem Dvořákem (45)! Že by se potvrdilo to, o čem se už dlouhou dobu hovoří – že Moravce zlanaří naše nejsledovanější televize?

Eva KREMSEROVÁ

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.