Těhotná Zuzana Belohorcová: Převoz na pohotovost - Dusí se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Těhotná Zuzana Belohorcová: Převoz na pohotovost - Dusí se!

PRAHA – Sedmý týden těhotenství sexbomby Zuzany Belohorcové (33) s sebou přináší nečekané zdravotní komplikace! Těhotenství a hormonální změny totiž u bývalé učitelky sexu z „nováckého“ pořadu Peříčko vyvolaly silnou alergii, a skoro nemůže dýchat! Kvůli dušení musela dokonce na pohotovost!


První tři měsíce těhotenství jsou pro každou ženu kritické, může dojít k samovolnému potratu, a proto Belohorcová stejně jako ostatní maminky v tomto období o svém štěstí mluví nerada. Zdravotní potíže však nebere na lehkou váhu, zvláště poté, co ji kvůli ztíženému dýchání musel o víkendu její přítel Vlasta Hájek (33) odvézt na pohotovost! Jenže... standardní léčba u ní nepřichází v úvahu! „Pan doktor mi kvůli plodu nemůže dát na alergii žádné standardní léky, antibiotika by dítěti mohla ublížit. Doporučil mi jen pít vodu vincentku a do nosu si stříkám přírodní solný roztok. Slaná mořská voda je teď to jediné, co mi pomáhá roztáhnout dýchací cesty,“ svěřila se Zuza zastřeným hlasem deníku Aha!.

Zrušila proto své plány ohledně následujících dnů na filmovém festivalu v Karlových Varech a odlétá se svými a Vlastovými rodiči na týden na Krétu! Tamní slaný vzduch by ji prý mohl dát do pořádku. Sám Hájek zatím zůstává v Čechách, má zde totiž už tři měsíce naplánovaný sraz vozů Ferrari a Scuderia boys. Ke své partnerce by se v Řecku měl připojit po neděli.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.