Dotočili Pojišťovnu štěstí: Byli jsme u poslední klapky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dotočili Pojišťovnu štěstí: Byli jsme u poslední klapky!

Miroslav Etzler si seriálovou dceru Natálku zamiloval.
Miroslav Etzler si seriálovou dceru Natálku zamiloval.

BEROUN (ren) – Režisér Jiří Adamec (61) po dlouhých šesti letech dotočil v Berouně poslední záběry »nováckého« seriálu Pojišťovna štěstí a rovnou uspořádal se »svým« seriálem rozlučku! „Každé loučení je těžké a tohle obzvlášť,“ svěřil se Adamec bezprostředně poté, co vykřikl poslední „stop“!


„Strávil jsem s Pojišťovnou šest let a to je dlouhá doba, týkáli se jedné konkrétní televizní práce. Ale kterému režisérovi se poštěstí mít možnost věnovat se tolik let jedné práci? Navíc tak úspěšné jako je tento seriál, který nikdy neztratil zájem diváků,“ dodal Adamec, jemuž se loučit nechtělo.

Televize Nova však prosby diváků nevyslyšela a seriál utnula, společně s Pojišťovnou na Nově skončil i sám Adamec. Osudy postav v podání Miroslava Etzlera, Vojty Kotka, Jana Šťastného, Jiřiny Jiráskové, Petra Nárožného, Terezy Kostkové a dalších se tak touto řadou (bude se vysílat po prázdninách) uzavřou a Adamec má volné ruce k pokračování legendární Sanitky.

Kliknutím zvětšete


Foto Aha! – Mária Rušinová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.