Těhotná Šeredová se synem v zoo - Malý Luis krotil lachtana | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Těhotná Šeredová se synem v zoo - Malý Luis krotil lachtana

A atrakcí bylo v zoo hned několik, s malým synem vlezla Alena Šeredová i mezi lachtany.
A atrakcí bylo v zoo hned několik, s malým synem vlezla Alena Šeredová i mezi lachtany. (Tomáš Martínek, ara)

PRAHA – Topmodelka Alena Šeredová (31) se objevila v Praze a opět bez svého muže, italského fotbalového brankáře Gianluigiho Buffona (31). Jen ona, malý synek a miminko v bříšku, které už netají. „Když jsem teď znovu těhotná, dopřávám si víc odpočinku,“ svěřila se Šeredová v podstatě celému okolí. Se synem totiž strávili odpoledne v pražské zoo.

Topmodelka Alena Šeredová (31) se objevila v Praze a opět bez svého muže, italského fotbalového brankáře Gianluigiho Buffona (31). Jen ona, malý synek a miminko v bříšku, které už netají. „Když jsem teď znovu těhotná, dopřávám si víc odpočinku,“ svěřila se Šeredová v podstatě celému okolí. Se synem totiž strávili odpoledne v pražské zoo.

Malý Luis Thomas byl jako v Jiříkově vidění, nejdříve to vypadalo, že se nepustí maminky, a rozhodně se mu nechtělo z její náruče. Když se však trochu otrkal, troufl si i na velkého lachtana. Společně s mámou dokonce vlezli až přímo k bazénku. Modelka Šeredová se předvedla i coby krotitelka a cvičitelka zvířat. Za rybku udělali lachtani všechno, co si přála.

Škoda, že rybičky takhle nezabíraly i na malého synka, který se tak lehce »vycvičit« nedal. Bude to však zřejmě velký milovník zvířat, když dorazili k pavilonu goril, nemohla Alena odtrhnout syna od okýnka, kterým malý pozoroval goriláčka Tatu. „Měli to i s průvodcem, který je provedl po celé zoo, a kde to bylo možné, pustil je i ke zvířatům. A malý Luis z toho byl nadšený,“ řekl nám jeden ze zaměstnanců.

Do zoologické zahrady dorazila Šeredová se synem, svojí sestrou a kamarádkou Pavlínou Hrbkovou, která vzala nevlastního syna Honzíka.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.