Lucie Bílá v poušti: Jsem černá Šeherezáda | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lucie Bílá v poušti: Jsem černá Šeherezáda

Lucie si i při natáčení hlídala dekolt a prsa, aby náhodou neukázala víc, než by chtěla.
Lucie si i při natáčení hlídala dekolt a prsa, aby náhodou neukázala víc, než by chtěla. (Aha! – David Kundrát)

RAS AL KHAIMAH – „Začínající zpěvačka Lucie Bílá natočila v poušti Spojených arabských emirátů videoklip ke své nové písničce! Přesně takhle to tam, prosím, napište! A taky že mi je osmnáct,“ smála se při natáčení jedenáctinásobná Česká slavice Lucie Bílá. Ve skutečnosti rozhodně takový benjamínek není.

„Začínající zpěvačka Lucie Bílá natočila v poušti Spojených arabských emirátů videoklip ke své nové písničce! Přesně takhle to tam, prosím, napište! A taky že mi je osmnáct,“ smála se při natáčení jedenáctinásobná Česká slavice Lucie Bílá. Ve skutečnosti rozhodně takový benjamínek není. Je to těžká profesionálka a letos jí bylo třiačtyřicet. Jediné, co z jejího přání, aby bylo na začátku článku, zůstává jako pravda, je lokalita – Emiráty. A taky čtyřicetistupňové vedro a vzduchem létající obří brouci scarabeové. „Úplná pláž, až na to, že chybí voda,“ zní ze štábu.

A řehole je i samo natáčení. „Celek i detail máme, teď chci záběr na tvoje nohy, jak se brodí pískem,“ velí režisér Jiří Adamec trůnící na stoličce před monitorem v jediném kousku stínu široko daleko. „Nohy? Moje? Blázníš?“ děsí se na oko Lucie, nalíčená a oblečená jako černá Šeherezáda. Nohy totiž ukazuje nerada, Adamcovi se ale podvolí.

V pauzách mezi záběry k vyprahlé zpěvačce přiskakuje se slunečníkem a vodou její syn Filip, který ji v Emirátech doprovází. „Točíme tu klip k titulní písničce mého nového alba. Jmenuje se Bang bang a vyjde v září. Využili jsme toho, že tu je kvůli Škole Miss ČR Jirka i se svým štábem,“ chlubí se Lucie. „Je to taková zneklidňující melodie, původně ji zpívala Nancy Sinatra a zazněla třeba ve filmu Kill Bill. Ta poušť se k tomu vysloveně hodí,“ dodává Adamec, který chce klip poprvé představit v rámci dokumentu ze soustředění missek, který bude Česká televize vysílat před říjnovým finále Miss ČR 2009.

Pro dokument natáčel i den předtím při galavečeru CK Blue Style, kde Lucie zazpívala a místní diváci zvolili i první miss. »Šeherezáda« se stala dívka číslo 11 Barbora Škodová.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKuchařovou okukoval šejk

Na krásné české dívky a především na Miss World Taťánu Kuchařovou (21) se přijel podívat šejk Faisal – hlava emirátu Ras al Khaimah. To byla pro všechny zúčastněné velká čest. Šejk tak zhlédl na galavečeru nejen skvosty české země, ale i fi nalistky Miss ČR a také se zaposlouchal do nádherného hlasu zpěvačky Lucie Bílé, která na galavečeru zazpívala.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.