Kamarádi pohřbili Václava Mareše | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kamarádi pohřbili Václava Mareše

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA (daz) – Rodina, herečtí kolegové a přátelé oblíbeného herce Václava Mareše (†68), který minulou středu zemřel na rakovinu, včera na jeho pohřbu v pražském strašnickém krematoriu neskrývali slzy dojetí.

PRAHA (daz) – Rodina, herečtí kolegové a přátelé oblíbeného herce Václava Mareše (†68), který minulou středu zemřel na rakovinu, včera na jeho pohřbu v pražském strašnickém krematoriu neskrývali slzy dojetí.

Jednu z hlavních postav »nováckého« nekonečného seriálu Ulice, který zde hrál roli dědy Dalibora Lišky, přišli na poslední cestu doprovodit například kolegové Ilona Svobodová (hraje Jitku Farskou), Adrian Jastraban (seriálový syn) nebo Zdena Hadrbolcová (Růža Habartová). Mezi nejvíc truchlícími byl i Pavel Trávníček, který si postěžoval, jak moc ho ztráta blízkého kamaráda bolí.

„Byl to inteligentní a velice noblesní člověk,“ plakal filmový princ. S ním dorazila například i herečka Uršula Kluková, pohřbu filmového ministra vnitra s trilogie Byl jednou jeden polda se zúčastnili i David Prachař s Lindou Rybovou. Slova z dopisu od Marešových přátel, který se při obřadu, během něhož zazněly například písně Evy Olmerové a Hany Hegerové, dohnaly k slzám i ty nejotrlejší.

„Žil jsi jako člověk silný a nezlomný, i když tvé poslední dny byly plné utrpení a nezměrné bolesti.“ Foto tn.cz Václav Mareš Desítky lidí přinesli kolegovi a herci kytičku. Marešův kamarád Pavel Trávníček působil po obřadu zdrceně.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.