Bára Nesvadbová a její... Nový chlap! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bára Nesvadbová a její... Nový chlap!

Bára Nesvadbová s novým přítelem, se kterým prý žije už několik měsíců. Oblíbila si ho především malá Bibiana.
Bára Nesvadbová s novým přítelem, se kterým prý žije už několik měsíců. Oblíbila si ho především malá Bibiana. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Bára Nesvadbová (33) opět po boku cizího muže! Který už je to v pořadí od doby, co se rozvedla s politikem Karlem Březinou (36)? Těžko spočítat. S novým přítelem, který se dle našich informací jmenuje Eduard, žije Nesvadbová už několik měsíců a postarší, lehce prošedivělý muž samozřejmě skvěle supluje otce malé Bibianě (5).


Na dámském večírku Renaultu se od svého náhradního tatínka nemohla odtrhnout na krok. O novém příteli však Bára nechtěla příliš hovořit. „S kým spím, je ryze moje věc, moje soukromí,“ právě těmito slovy okomentovala svůj nový vztah Nesvadbová.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteDámské odpoledne v trojském zámečku si nenechala ujít ani herečka Markéta Hrubešová (37), která dorazila v nejoriginálnějších holínkách, které byly to odpoledne k vidění. Zelené gumáky s koňmi předčily i botičky její malé dcerky Christel (3), jež se tentokrát mimořádně styděla. Jindy totiž radostně pózuje a předvádí všemožné kousky před objektivy fotoaparátů.

Kliknutím zvětšeteS elegancí a noblesou se na večírek vřítily i dámy Tereza Brodská a těhotná Tereza Kopáčová. Zatímco novinářka Kopáčová, které před časem Nova zrušila pořad Přísně tajné, se už mohla pochlubit malým bříškem – je ve čtvrtém měsíci těhotenství, herečka Tereza Brodská zase oslnila novým účesem, krátké mikádo jí rozhodně ubralo hned několik let.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.