Ivan Vyskočil - Bojuje s úřady i s láskou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ivan Vyskočil - Bojuje s úřady i s láskou!

Ivan Vyskočil už nežije se snědou kráskou Luckou.
Ivan Vyskočil už nežije se snědou kráskou Luckou. (Aha! – Marek Pátek, Daniel Černovský)

HOROUŠÁNKY – Herec Ivan Vyskočil (62) neprožívá příliš šťastné období! Nejenže se rozešel s přítelkyní Luckou (24), navíc musí bojovat i s umíněným úředním šimlem, který mu chce před domem v Horoušánkách u Prahy postavit rušnou silnici!

Herec Ivan Vyskočil (62) neprožívá příliš šťastné období! Nejenže se rozešel s přítelkyní Luckou (24), navíc musí bojovat i s umíněným úředním šimlem, který mu chce před domem v Horoušánkách u Prahy postavit rušnou silnici!

„Jsem jednatelem a jedním ze zakladatelů občanského sdružení, které se proti tomu nesmyslu snaží bránit. Myšlenka, že tu bude obchvat Prahy, vznikla už za soudruhů, mezitím se tu ale postavila spousta domů,“ zlobí se Vyskočil. „Existuje však varianta, která by život obce tak nenarušila. Nejspíš z vyšších zájmů se ale preferuje varianta, která Horoušánky rozřízne vejpůl a silnice by vedla našimi zahradami. V lecčems odporuje i evropským normám. A zničila by se krásná krajina, pod okny by nám denně jezdilo na dvanáct tisíc aut,“ děsí se herec proslavený rolí ve filmu Mladý muž a bílá velryba nebo seriálem Létající Čestmír.

Po rozchodu s přítelkyní Lucií, s níž už dokonce plánoval svou pátou svatbu, tak musí skousnout další hořkou pilulku. Muž, který je známý svým obdivem k jižanským kráskám, podle našich informací nyní randí se snědou barmankou, kterou vyvedl už na letošní ročník Thálií.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.