Vášnivá Žilková - Chtěla sex s homosexuálem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vášnivá Žilková - Chtěla sex s homosexuálem!

Veronika Žilková byla zase jednou v ráži – chtěla svést moderátora Cibulku
Veronika Žilková byla zase jednou v ráži – chtěla svést moderátora Cibulku (Aha! – Petr Novotný, David Kundrát)

PRAHA – Moderátor Aleš Cibulka (32) dal kopačky herečce Veronice Žilkové (47)! Stalo se tak na křtu Cibulkova kalendáře pro pamětníky pro rok 2010, kam paní Veronika přišla k Alešovi s přímou nabídkou kvalitního sexu!

Moderátor Aleš Cibulka (32) dal kopačky herečce Veronice Žilkové (47)! Stalo se tak na křtu Cibulkova kalendáře pro pamětníky pro rok 2010, kam paní Veronika přišla k Alešovi s přímou nabídkou kvalitního sexu!

Šestinásobná matka Žilková se akce v rámci vysílání rozhlasového pořadu Tobogan v Divadle U Hasičů zúčastnila z pozice divadelní představitelky slavné prvorepublikové divy Adiny Mandlové. Nejprve vyprávěla historku o tom, že tehdejší slavná herečka byla tak na chlapy, že když večer odcházela z večírku, pokaždé si vyhlédla jiného muže. Onen šťastlivec dostal klíč od jejího bytu, kde pak s kdysi slavnou sexbombou prožil vášnivou noc. „Kdybych měla takový klíč, dala bych ho Alešovi Cibulkovi,“ řekla příjemně rozjuchaná Žilková v nádherné prvorepublikové róbě.

Jenže ouha! „To nehrozí, nechci mít potíže s šéfem kriminálky,“ odmítl rázně možnost vstupu do Veroničiny komůrky lásky Aleš, který tak narážel na hereččina manžela Martina Stropnického. Ten totiž září v seriálu Kriminálka Anděl coby policista s opravdu přesnou muškou!

Cibulkův případný souhlas by se zřejmě nelíbil ani jeho životní lásce, herci a dabérovi Michalovi Jagelkovi, se kterým dokonce uzavřel registrované partnerství.

„Škoda, Adina Mandlová byla počtvrté vdaná taky za homosexuála. Měla bych tak prim, že jsem jako první žena v Česku rozvedla dva muže,“ smutnila paní Veronika.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.