Eva a Vašek: Budou mít své rádio! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Eva a Vašek: Budou mít své rádio!

Eva a Vašek byli hosty v talk show Luboše Xavera Veselého (vpravo) v brněnské digitální televizi BTV.
Eva a Vašek byli hosty v talk show Luboše Xavera Veselého (vpravo) v brněnské digitální televizi BTV.

BRNO – Nejúspěšnější muzikantské duo současnosti Eva (38) a Vašek (55) bude mít svoji rozhlasovou stanici. Nejen že na poslední tři květnové dny chystají tři obrovské koncerty pod horou Říp, ale nyní se dokonce pokusí o ovládnutí rozhlasového éteru.


BRNO – Nejúspěšnější muzikantské duo současnosti Eva (38) a Vašek (55) bude mít svoji rozhlasovou stanici. Nejen, že na poslední tři květnové dny chysdtají tři obrovské koncerty pod horou Říp, tak nyní se chystahjí i o ovlásdnutí rozhlasového éteru.

„Bude se jmenovat rádio Surf a začneme už brzy vysílat na internetu. Máme už vyjednané, že posléze dostaneme licenci na normální rádio a dokonce už známe konkrétní frekvenci,“ přiznal Václav Ševčík v talk show Luboše Xavera Veselého v brněnské digitální televizi BTV. Vypadá to, že dojde k dalšímu rozšíření podnikatelského imperia firmy Surf, tedy firmy, která patří veleslavnému duu Eva a Vašek. „Vůbec to neznamená, abychom tam hráli jenom naše písničky, ale každý si tam příjde na své a hlavně v rádiu Surf uslyšíte většinou české písně. Kliknutím zvětšeteUž hledáme moderátory,“ dodává zpěvačka Eva. „Eva a Vašek totiž pokřtili úplně novou dekoraci pořadu Xaver live, byli jeho prvními hosty v novém,“ prozradil generální ředitel BTV Petr Bakus. „Dokonce zvažujeme, že bychom v naší programové skladbě našli i místo pro pořad Evy a Vaška,“ naznačil Petr Bakus, ale další podrobnosti už prozradit nechtěl.



Autor: (gra)
Foto Tomáš Černý

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.