Catherine Zeta-Jones škemrá: Chci vypadat jako Susan Boyle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Catherine Zeta-Jones škemrá: Chci vypadat jako Susan Boyle!

Svůdná herečka se chce dobrovolně změnit v tetu z venkova. Vynese jí to Oscara?
Svůdná herečka se chce dobrovolně změnit v tetu z venkova. Vynese jí to Oscara? (ČTK, ara)

LONDÝN – Zpěvem, který nemá obdoby, si účastnice pěvecké reality show »Británie hledá talent« Susan Boyle (48) podmanila díky internetu už stovky milionů lidí. Zrodila se hvězda velkého formátu, »perlička na dně«, kterou nyní obdivuje celý svět. Její osud chtějí natočit filmaři zvučných jmen, mezi nimi i tvůrce Titaniku James Cameron.

Zpěvem, který nemá obdoby, si účastnice pěvecké reality show »Británie hledá talent« Susan Boyle (48) podmanila díky internetu už stovky milionů lidí. Zrodila se hvězda velkého formátu, »perlička na dně«, kterou nyní obdivuje celý svět. Její osud chtějí natočit filmaři zvučných jmen, mezi nimi i tvůrce Titaniku James Cameron. Kdo bude hrát hlavní roli? Mluví se o Catherine Zeta-Jones (39)!

Ačkoliv si nyní může Susan Boyle dovolit investovat nemalé peníze do úpravy svého zevnějšku, odolává. Chce zůstat obyčejnou Susan ze skotské vesnice, která ke všemu trpí lehkou mozkovou dysfunkcí (třeba těžko hledá slova) – ne umělou ženou vylepšenou plastikami. Ty chytřejší z hollywoodských celebrit už pochopily, kdo je tady hvězda, a snaží se vypadat přesně jako Susan.

O to, hrát ve filmu Susan Boyle, se nyní pere několik hollywoodských hvězd. Včetně jedné z nejpřitažlivějších žen Hollywoodu Catherine ZetaJones! Catherine se ale bude muset ještě hodně snažit. Bude muset úplně zapomenout na sexy vzhled, který jí zajistil popularitu. Chce to výraznou úpravu obočí a změnu účesu.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.