Miss Bučková se děsí - Budou jí operovat uši! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miss Bučková se děsí - Budou jí operovat uši!

Eliška Bučková neustále nosí vlasy přes uši, jen párkrát se jí nepodařilo odstávající uši uhlídat.
Eliška Bučková neustále nosí vlasy přes uši, jen párkrát se jí nepodařilo odstávající uši uhlídat. (Aha! – Alexandr Malachovský, David Kundrát, Marek Pátek, Dalibor Puchta)

PRAHA – Loňská česká Miss Eliška Bučková (22) odmalička trpí komplexem z odstávajících uší, a tak se rozhodla pro radikální řešení – jde na plastiku!

Loňská česká Miss Eliška Bučková (22) odmalička trpí komplexem z odstávajících uší, a tak se rozhodla pro radikální řešení – jde na plastiku!

„Ano, budou mi přišívat uši k hlavě. Narodila jsem se s tím, nikdy jsem nemohla mít culík. I proto mám dlouhé vlasy. Fakt mě to štvalo, a tak jsem se konečně rozhodla, že podstoupím operaci,“ prozradila Eliška deníku Aha!

Pod kudlu jde Bučková příští týden v úterý a už dnes má z operace obavy. „Dělá se to v lokální anestezii, nemám ani tak strach z té operace jako spíš z umrtvení. Injekce se píchá do chrupavky a prý to hrozně bolí,“ děsí se Eliška, která o operačním zákroku ještě neřekla ani svým rodičům.

Po operaci bude muset tři týdny nosit speciální obvazovou čelenku. „Co se dá dělat, asi to nebude úplně vzhledné, ale konečně mi nebudou odstávat uši,“ dodala Bučková, která s touto vadou na kráse už nechtěla dál žít.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.