Smrt Arnošta Pátka (†54): Čeká se na vysvětlení, až pak to řeknou mamince! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Smrt Arnošta Pátka (†54): Čeká se na vysvětlení, až pak to řeknou mamince!

Rakovina mu vzala oko.
Rakovina mu vzala oko. (Aha! – Václav Nekvapil, Maximum)

PRAHA – Příčina smrti hvězdy pop-music 80. let Arnošta Pátka (†54) stále ještě není známa. „Pitva je sice dnes, ale její výsledky nám sdělí až v pátek,“ řekl nám včera Arnoštův jediný syn Tomáš Piaček (33).


Arnošt Pátek, zpěvák hitů Sny o tygří lady či Poslední prázdniny, zemřel ve svém bytě zřejmě už minulý čtvrtek, ale jeho sestra ho nalezla mrtvého až v neděli, jak již včera jako první informoval deník Aha!. „Pohřeb by měl být příští týden, asi v Praze. Ale pochovaný bude v Doksech za Prahou v rodinném hrobě, kde již odpočívá jeho táta,“ prozradil nám zpěvákův syn Tomáš. Pátkova rodina navíc nyní řeší velmi nepříjemný úkol, jak Arnoštovu smrt oznámí jeho mamince. Kliknutím zvětšete„Babičce je přes devadesát let, žije v domě pro seniory, a že táta zemřel, zatím neví. Otcovy sestry za ní pojedou o víkendu, aby jí tu smutnou událost oznámily,“ dodal Tomáš Piaček.

Arnošt Pátek bojoval skoro šest let s rakovinou, která mu vzala pravé oko, nos, část obličeje a krku i polovinu zubů. Spekuluje se ale, že příčinou smrti byl silný cukrovkový záchvat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.