Jennifer Love Hewitt: Strašpytel na druhou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jennifer Love Hewitt: Strašpytel na druhou

Jennifer Love Hewitt hraje v hororech, ale přitom je pěkný strašpytel.
Jennifer Love Hewitt hraje v hororech, ale přitom je pěkný strašpytel. (: Profimedia.cz)

LOS ANGELES – Soutěž největších strašpytlů Hollywoodu by s přehledem vyhrála herečka Jennifer Love Hewitt (27), která je v Česku paradoxně známá především ztvárněním hlavní postavy v hororu Tajemství loňského léta.

Soutěž největších strašpytlů Hollywoodu by s přehledem vyhrála herečka Jennifer Love Hewitt (27), která je v Česku paradoxně známá především ztvárněním hlavní postavy v hororu Tajemství loňského léta.

Jennifer trpí klaustrofobií, strachem ze žraloků a hypochondrií (chorobným strachem z nemocí – pozn.). Sama říká: „Nacpeli se do výtahu 90 lidí s tím, že pojedou do 68. patra, vystupuji. Nesnesu více jak pět lidí.“ To jí komplikuje jednání o rolích, která se konají v nejvyšších patrech losangeleských mrakodrapů. Problémy má i při natáčení. Omdlela, když si lehla do solária tunelového typu. Kvůli strachu ze žraloků se odmítá koupat v moři i v těch největších vedrech. Výčet jejích neuróz končí hypochondrií: „Mám úplně všechny nemoci. Jsem si jistá, že ptačí chřipku jsem měla čtyřikrát nebo pětkrát.“ Je ale na dobré cestě se svých neuróz zbavit – alespoň si je uvědomuje.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.