Miss Jandová: Krev a mdloby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Miss Jandová: Krev a mdloby!

Zuzana Jandová
Zuzana Jandová (Aha! – David Kundrát, Mária Rušinová)

PRAHA – Miss ČR 2008 Zuzana Jandová (21) je ráda, že přežila dnešní dopoledne.

Miss ČR 2008 Zuzana Jandová (21) je ráda, že přežila dnešní dopoledne. 

Nejdéle úřadující vítězka v historii soutěže Miss ČR totiž dnes ráno darovala krev. Podpořila tak projekt Evy Čerešňákové (22), finalistky konkurenční soutěže Česká Miss 2007,  která jednou za čtvrt roku na transfuzním oddělení Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí v Praze pořádá ve spolupráci s Českým červeným křížem kampaň Bezplatného dárcovství krve. „Krev daruji ráda, je to pro dobrou věc a navíc tam je v té nemocnici moc milý personál,“ řekla Ahaonline.cz Jandová. „Jenže se mi z toho udělalo špatně. Když jsem přišla na přehlídku, tak se mi tak zatočila hlava, že jsem málem omdlela,“ pokračovala.  

Na přehlídce plavek, kde byl představen i holící systém Gillete Venus Embrace, se modelka skutečně necítila ve své kůži. I několik hodin po odběru 250 mililitrů se sotva držela na nohou. „Musím si sednout,“ zamumlala a hledala nejbližší židli.

Ostatním modelkám se přehlídku podařilo přežít bez nehod. Agáta Hanychová, Diana Kobzanová i tanečnice Libuška Vojtková ji odchodily bez mdlob.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.