Iveta Bartošová - Tlustá jako koule! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Iveta Bartošová - Tlustá jako koule!

I když se snaží Iveta Bartošová hubnout, na koncert Maxim Turbulenc se schválně zakulatila!
I když se snaží Iveta Bartošová hubnout, na koncert Maxim Turbulenc se schválně zakulatila! (Aha! – Karel Kopáč)

PRAHA – Tak dlouho Iveta Bartošová (42) válčila s přebytečnými kily, až se na koncertě k patnáctiletému výročí kapely Maxim Turbulenc, kde hostovala, na pódiu objevila doslova tlustá jako koule!

Nejednalo se však o důsledek přejídání a polykání antidepresiv, to se jen Iveta pokusila sladit svoji image s baculatými oslavenci.

Ve skutečnosti se Iveta Bartošová snaží hubnout kvůli taneční soutěži Let’s dance, v níž bude na Slovensku účinkovat. A přestože se její manžel Jiří Pomeje ještě nedávno holedbal, jak oblé tvary své ženy zbožňuje, teď je vše jinak! Po odchodu z muzikálu Mona Lisa a skandálu s nahými fotkami totiž prý zájem o Ivetu klesá, zpěvačce na Slovensku zrušili i několik koncertů, a tak Pomeje sází na manželčino vítězství v taneční soutěži. Bartošovou podle slovenského tisku nutí k drastickým dietám a návštěvám posilovny!

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.