Ochotská z TV Nova - Maturita z češtiny: Za 4! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ochotská z TV Nova - Maturita z češtiny: Za 4!

 (Aha! – Pátek, Hykl, Kundrát)

PRAHA – Na moderátorku »nováckých« Televizních novin Michaelu Ochotskou (24) prasklo další z nepříjemných tajemství. Její exmilenec Jan Holub (34) prozradil, že na střední škole propadala z češtiny!

Nakonec odmaturovala s odřenýma ušima – za čtyři!

„Viděl jsem její maturitní vysvědčení na vlastní oči. Z češtiny měla u maturity čtyřku, a to byla ještě ráda,“ řekl nám Holub, který s Ochotskou pět let chodil.

A z reakce Ochotské bylo znát, že určitě nelže. „A to jste se dozvěděli jak, panebože!“ vykřikla překvapeně moderátorka nejsledovanější zpravodajské relace v zemi. Když se vzpamatovala, dodala: „Známky ze střední školy nejsou důležité. Vždyť je to už šest let.“

Její bývalý přítel potvrdil i informaci ze sobotního vydání deníku Aha!, kde si její kolegové z hlavních zpráv stěžují, že si před zprávami místo opakování textu neustále jen češe vlasy. „Když jsme někam měli jít, tak se hodinu až dvě česala,“ potvrdil Holub.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.